Formatgeria del Montseny

Reserva Sala de Tast Can Gorgs - Montseny

Can Gorgs, s/n Carretera BV 5301 km20
08469 - Montseny - Barcelona
¿Com arribar-hi?
reserves@formatgeriadelmontseny.com


Gràcies per reservar a la Formatgeria del Montseny, on podeu gaudir dels productes que elaborem a la nostra granja, degustant un tros del Montseny a taula.

L’horari d’obertura de la nostra sala de tast és de divendres, dissabtes, diumenges i alguns dels festius de l’any, a partir de les 10 hores del matí fins a la posta de sol.

El mes d’Agost està obert de dijous a diumenge des de les 10h del matí fins a la posta de sol.

ESMORZARS: podeu fer una degustació completa de tots els nostres formatges ( el pa i les begudes no estan incloses).

A les 13H l’espai d’esmorzar o berenar haurà de quedar lliure, perquè és l’hora en la qual comencen els dinars.

DINARS: us oferim el nostre menú degustació Senda de carn i el nostre menú degustació vegetarià Naiada. I el nostre menú infantil.  També tenim unes degustacions especials per les persones intolerants ( gluten i lactosa).  Aquestes degustacions són estrictament exclusives per a les persones intolerants o que no els hi agrada el formatge.

Les nostres degustacions estan compostes de cinc entrants diferents, que poden variar a última hora, segons els nous productes de temporada que vagin arribant.  Necessitem que escolliu els segon plat i postra abans de venir. I que podeu escollir de forma individual. Les begudes, el pa i el cafè no estan incloses.

BERENARS: podeu venir a gaudir de les nostres taules de formatges entre les 16h i les 18h. El pa i les begudes no estan incloses.

BERENARS-SOPARS A LA FRESCA: Els berenars a la fresca comencen a mitjans de Juliol fins a mitjans de Setembre.  Per berenar-sopar us oferim un menú que consta d’un entrant, un segon i un postra, que sempre haurà d’estar escollit el dia abans, seguint les indicacions que nosaltres un donarem quan facin la reserva. En les diferents opcions podeu triar si voleu carn, si voleu vegetarià, i si sou intolerants al gluten o a i la lactosa. D’aquesta manera podeu triar diferents opcions que després tots junts podeu compartir. Les begudes, el pa i el cafè no estan incloses.

El nostre producte és de temporada, ocasionalment sinó hi ha algun d’aquests productes, es canviarà per un altre de la mateixa qualitat.

Per a reserves de més de 20 persones i per qualsevol dubte envers la disponibilitat o qualsevol altre tema, poseu-vos en contacte amb nosaltres per whatsapp al +34654409935.

El nostre aparcament és molt petit, per això us agraïm que vingueu amb cotxes agrupats. Disposem d’aparcament, entrada i lavabo accessible per minusvàlids.

Els gossos són sempre benvinguts a la terrassa de Can Gorgs, lligats i sota la vostra cura. A l’espai interior  de la casa ,els gossos no poden entrar.

El mes de Gener i Febrer la sala de tast és tancada. Les cabres ja estan a punt de cabridar i deixen de fer llet. Ens quedem sense formatge i cabrit. I aprofitem per descansar i renovar la nova temporada, que comença sempre el primer cap de setmana de Març, plens d’alegria i amb moltes ganes de retrobar-nos, oferint-vos els productes d’hivern de la nostra matança. Tot esperant que comenci el nou cicle que comença sempre a la primavera, pareixin les cabres i arribin les primeres llets.

A continuació trobareu les indicacions per tal de poder fer la reserva.

Preguem màxima puntualitat.Esmorzar

Degustació Esmorzar

Berenar

Degustació Berenar

Berenar-Sopar

Degustació Berenar-Sopar Degustació Infantil