Formatgeria del Montseny

Reserva Sala de Tast Can Gorgs - Montseny

Can Gorgs, s/n Carretera BV 5301 km20
08469 - Montseny - Barcelona
¿Com arribar-hi?
reserves@formatgeriadelmontseny.com


Gràcies per reservar a la Formatgeria del Montseny, on podeu gaudir dels productes que elaborem a la nostra granja, degustant un troç del Montseny a taula.
L’horari d’obertura de la nostra sala de tast és de dissabtes, diumenges i alguns dels festius de l’any, a partir de les 10 hores del matí fins a la posta de sol.

Al mes d´agost estarà obert el dimecres desde les 19:00 de la tarda fins a la posta de sol i de dijous a diumenge desde les 10h del matí fins a la posta de sol.

ESMORZARS: Per esmorzar us oferim una degustació completa de tots els nostres formatges.

A les 13h l´espai d´esmorzar o berenar haurà de quedar lliure perque és l´hora en que començen els dinars.

DINARS: Per dinar us oferim el nostre menú degustació Senda de carn, el nostre menú degustació vegetarià Naiada, i el nostre menú Infantil.

També tenim unes degustacions especials per les persones intolerants(gluten i lactosa). Aquestes degustacions són extrictament exclusives per a les persones intolerants o que no els hi agrada el formatge.

Amb la Degustacio de Niada i Senda dels dinars trobareu una degustació de 5 entrants.Apart, necessitem que escolliu el segon plat i el postre que voldreu, i que podeu triar de forma individual abans de venir.

BERENARS: Podeu venir a gaudir de les nostres taules de formatges entre les 16h i les 18h.

BERENARS-SOPARS: Els berenars-sopars a la fresca comencen a mitjans de Juliol fins a mitjans de Setembre. Per berenar sopar us oferim un menú que consta d'un entrant, un segon i un postre. En les diferents opcions podreu triar si voleu carn, si voleu vegeterià, sense Gluten o sense Lactosa, tot de forma individualitzada, i així, podeu triar diferents opcions que després tots junts podeu compartir.

El nostre producte és de temporada, ocasionalment sinó hi ha alguns d´aquest productes, és canviarà per un altre de la mateixa qualitat.

Per a reserves de grups de mes de 25 persones i per qualsevol altre dubte envers la disponibilitat o qualsevol altre tema, poseu vos en contacte amb nosaltres per telèfon o whatsapp al +34 654 409 935

El nostre aparcament és molt petit, per això us agraïm que vingueu amb cotxes agrupats. Disposam d´aparcament, entrada i lavabo accessible en cadira de rodes.

A continuació trobareu les indicacions per tal de poder fer la reserva.

Preguem màxima puntualitat.Esmorzar

Degustació Esmorzar

Berenar

Degustació Berenar

Berenar-Sopar

Degustació Berenar-Sopar Degustació Infantil